Online Marketing

Izrada ozbiljne web stranice nije mala investicija, stoga bez dobro razrađenog plana i strategije to mogu biti olako ispušteni novci.

Ciljano tržište

Ovisno o namjeni stranice, svi mi uvijek gledamo kako da naša informacija ili proizvod stigne do krajnjeg korisnika. Stranica može godinama stajati na net-u a da ne bude posjećena svega nekoliko puta. Dok pomno odrađena online kampanja može napraviti kontra efekt, odnosno da u svega nekoliko dana skupite veliki broj posjetitelja, i to ne bilo kakvih, nego baš onih koji trebaju vaše usluge.

Tu uslugu za vas odrađujemo mi, znači sveobuhvatan plan i strategiju kampanje, vaše je samo da realizirate učinke.
Naša usluga uključuje:

  • – Prvenstveno savjetovanje o proizvodu i kupcima
  • – Ispitivanje i analiza tržišta
  • – Strogo razrađen marketinški plan
  • – Pokretanje kampanje
  • – Optimizacija kampanje
  • – Edukacija u radu sa sustavom
  • – Izrada izvještaja o uspješnosti kampanje

Social Media Marketing

Social media marketing je postao zlatni rudnik za tvrtke kako bi se uključe u interakciju s potencijalnim i trenutnim klijentima. To je postala bitna marketinška strategija koja privlači dodatne klijente na vaše web stranice.

Ako ste poput mnogih poduzetnika sigurno ste previše zauzeti poslovanjem i upravljanjem tvrtke, tako da se ne stignete na adekvatan način obratiti svojim klijentima.

Creative Studio nudi vam sveobuhvatan social media marketing za vrlo pristupačne cijene. Usluga uključuje planove za predstavljenj vaše tvrtke ili organizacije na društvenih medijima, marketinšku strategiju, te izrada i postavljanje stranica uz prilagođeni dizajn.

Velike tvrtke imaju cijele odjele posvećene social medija marketingu. Manje tvrtke nemaju tako velik proračun, a možda ni vrijeme, stoga obratite nam se i prepustite tu uslugu nama uz vrlo pristupačne cijene.