Web & Graphic Design

Izrada vrhunskih web stranica zahtjeva mnoge vještine, počevši od samog plana i strategije projekta, preko grafičkog identiteta, programiranja, copywritinga, optimizacija za tražilice, brand buildinga i u sve većoj mjeri online marketinga kako bi željeni proizvod, kompanija ili vijest stigla do ciljne skupine korisnika.

S ponosom možemo tvrditi da smo specijalizirani za sve navedene pojmove, što svakako potvrđuju i naše reference.

 

Creative produkcija

Dokaz da smo stalno u pogonu i želji ostvarenja sve većih ciljeva govore i naša tri uspješna projekta, GPS Arena – Sustav za satelitsko prećenje vozila, Online Shop Diskont4u – “Online trgovina za svačiji džep”, i posljednji u seriji Metkovic NEWs – Neovisni info portal, za kojeg možemo reći, ne da je premašio samo naša očekivanja nego i očekivanja kritike, te među korisnicima u vrlo kratkom periodu prepoznat kao kvalitetan medij.

 

Zatvoreni krug, il’ točka na “i”

Priča se nikako ne može zaokružiti u jednoj rečenici, ali pokušati ćemo. Znači uz ta tri sustava koje prije svega krasi kao i sve naše dosadašnje projekte pomno osmišljen i vrhunski odrađen grafički dizajn, sa uspješnom SEO optimizacija i ciljanim online marketingom smo samo započeli krug. Jedan dio te kružnice bi svakako bio i uspješan web portal koji osim ponuđenog sadržaja svakako služi i za promociju proizvoda i usluga, kako naših tako i naših klijenata. Nakon toga slijede dva sustava koja su svakako budućnost, a možemo reći i sadašnjost našeg poslovanja, a to su gps nadzor i zaštita vozila, te sustav online trgovine koja kao i što moraju sve današnje trgovine, po vašoj želji može biti spojena na fiskalizaciju.

Mislimo da smo uspjeli napraviti jedan zatvoreni krug, prije svega taj krug bi nazvali krugom povjerenja sa našim klijentima, krugom čija je svrha također rasteretiti i olakšati upotrebu određenih servisa te omogućiti sve usluge na jednom mjestu, i ono najbitnije, usluge koje kada se vežu jedna na drugu donose znatne uštede i bonuse.

Znači ukratko, našim klijentima nudimo na jednom mjestu sve što im je potrebno za vođenje uspješnog suvremenog posla, radilo se o samoj prezentaciji kompanije, medijskoj zastupljenosti, online trgovini, uspješnom marketingu, ili možda GPS sustavu, sustavu preko kojeg u svakom trenutku možete znati gdje su vaša vozila, teret, osoba ili ljubimac.. Mislimo da bi s ovim ljubimcem svakako stavili točku na “i” !

Radujemo se našoj suradnji.